JEN MOŽNÁ ŘEKNU NĚKDY DOST...

JEN MOŽNÁ ŘEKNU NĚKDY DOST...

Anotace: /PART 1/2/

1:Potájí a sám,pouštím do života síru
potom na cár papíru
jen škrabu báseň o světě
v té větě
z které jde strach
na lidi co usedá prach
jsem všude,a jsem host
jen možná těžko řeknu někdy dost......

2:Neznám svou přesnou míru
hledám díru
ve své vlastní duši
co možná zatím tuší
krásný sebeklam
rovnám,a zapadám
v sobě se nevyznám
a hledám pevný most
JEN MOŽNÁ ŘEKNU DOST...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.02.2010
Přečteno 239x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zlomeny srdce, Holis, CULIKATÁ, labuť, Zasr. romantik, Bíša, Psavec, Mbonita, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí