Padlá

Padlá

Za okny další den pomalu zmírá
necítím chlad, když v srdci zbyla díra

vypálená vonnou svíčkou v bádání
zda číst v řádcích tvého pokání
však neptaným slovem marně v pokušení
předčítám vše, i to, jež tam není

v hlubokých očích jiskra uhasíná
a já se neptám - vím, čí je to vina

toužebně čekám na úsměv
však škrtí mi ústa bolest a hněv
přeji si vztáhnout dlaně ke hvězdám
a chvíli být úplně

úplně sám

....

jako jedna z padlých hvězd
někomu z nebe

do srdce
duše
očí

štěstí snést...
Autor padající do neznáma, 07.02.2010
Přečteno 268x
Tipy 16
Poslední tipující: Emma Kulíková, Denael, Petbab, Holis, CULIKATÁ, labuť, Bíša, enigman, malá slečna, zlomený a nanicovatý -__-, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý někdy potřebuje klid a samotu... jen ticho a prázdnou hlavu ... ST

15.02.2010 19:42:00 | Denael

Hezká moooc.:-)

08.02.2010 08:24:00 | CULIKATÁ

líbí se mi...ten konec je kouzelný :)

07.02.2010 20:38:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí