horečka sobotní noci

horečka sobotní noci

Anotace: holt se musím poprat s tím, že sem s tebou byla u ní doma :o( ale bylo to kráásný :o**

panáček odvahy
pomoct by mělo
zmírnit mý obavy
když vidím tvý tělo
tep rychle vyzvání
srdce mám oteklý
však všechny bolesti
spraví tvý doteky
a měkkost pelesti
rudého gauče
v rytmickém taktu
když zouváš papuče
ten pohled na tebe
rovná se aktu
Autor Michelll, 07.02.2010
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: J.U. Ray
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí