odborné pojednání o střevních potížích

odborné pojednání o střevních potížích

Anotace: ach, kdyby tak i duše mohla zvracet

.



.


no tak, syrově a bez obalu
ty tasemnice mých vzpomínek
si mě klidně žer
až sežeru já tebe

ty kapačky vždycky budou o něco
silnější než ty
i když to mnohdy
bude vypadat nahnutě
tak si pij moji krev
a jez mé tělo

přežiju tě
i když mě navštěvuješ ve snech
noc co noc

kdy strachy zatínám pěsti
abych zůstala ležet na místě

po schodech dolů a pak pryč
z vězení
kde hlídači byli slepí a stále jsou
po kolenou ale co nejrychleji
jsem uprchla zřejmě





jen napůl




.
Autor Já Esther Ruth, 07.02.2010
Přečteno 417x
Tipy 15
Poslední tipující: zenge, Koskenkorva, Zpátky, trrtrr, jedam, Jiparo, enigman, ludmil, pamp_elka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

achbože.

08.02.2010 19:45:00 | trrtrr

poloplná...

07.02.2010 22:54:00 | enigman

Klasická Améliina slova ostrých kontur.

07.02.2010 20:31:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí