Jehla

Jehla

Anotace: Výplody noční fantazie, hlavně nehledat jakýkoli smysl..

Tam za oponou

cigaretového dýmu, sklenek alkoholu

potulných šňupačů, jehel a svátečních bolů

říkáš že vždycky jen dvě cesty

vedou z toho náměstí

dvě cesty k pochopení, zasekly jsme se v půlce

milionů rozchodníků, v zakoutích na slepé uličce

stojí tam dívka a není sama

křídla andělská prostupují mlhu z rána

avšak večer, stovky a nekonečna kopyt a rohů

vykukují ze všech feťáckých slohů

trahají z bílé strany Ježíše dolů

Totiž už mu nenechali ani kříž



Proč nikdo mě nechopí za ruku

a nepřevede na druhou stranu

či mi nedá oči otevírající ránu

slepě nahlížím do tajů světa

však všechno odpušťění je dávno veta


Dám si další, další, další

(asi bych měl přestat pít)
Autor rozkap, 07.02.2010
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí