životní jmění hledám na dně

životní jmění hledám na dně

Anotace: 07022010

děsivé události za humny,
za hradby schovaly se nestvůry,
co vyžívaj se v vzteku a křiku
a veselí se v dětském strachu..

uhnívaj pod tóny skřípění zubů
a žloutne jim kůže, mrtvýho splínu.
nečekej že poletíš nad vodou
dno tě stáhne dolů, pobudo.

nevadí, třeba budu
ležet ve špinavym hotelu, koukat na strašidelný,
černobílý horrory a představovat si
televizi co nemám.

nebo, třeba budu
kaktus na poušti, kterej maskuje
svojí existenci
před zrnky špinavýho písku.

nevadí, třeba budu
uklízet pochybné putyky a
zvracet po večerech špatnou vodku
z balkonu vesmírného balonu

nebo, třeba budu
spící bdící s úsměvem, a tak
mě ráno najdou a zkusej se mnou mnout-
já se nevzbudim.

ve skutečnosti - asi si dám další pivo
abych oslavil svou fantazii,
ten horror, svou existenci
a snění o života jmění ..
Autor humus, 07.02.2010
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: ewon, Vlčák z hor, J's .., Helena Sládková, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě taky ne, tak to aspoň oslavuji :-)

08.02.2010 01:06:00 | humus

mám podobný vize, ale to pivo mi z nich nepomáhá

08.02.2010 01:05:00 | Vlčák z hor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí