V patách smrti

V patách smrti

Anotace: Za bezesné noci bez lásky a mojí babičce

U smrti nikdo neobstojí,
tak proč se jí snad každý bojí ,
vždyť je to konec zklamání,
co všem hrůzu nahání !
Smrt je spíše spasitel ,
nežli hlavní nepřítel.
Zklamání je to co bolí ,
a smrt je lék , co to navždy zhojí.
Smrt je s námi den co den ,
jen se kolem podívej !
Je částí mne a částí tebe ,
však projev její , z nás vždy
kousek bere.
Autor Cryoman, 08.12.2005
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí