Kusy subjekce

Kusy subjekce

Anotace: titulek to vystihuje

Bolem duše obydlena
Beznaděj ji zmítá
A toky slz zaplavena
Čiré hoře skýtá

Stopy do jiných světů
V uličky kde svitu není
Kaluže špinavých citů
Démonické vedení

Jas úsvitu nyní prach
krvavého srdce nach
Světla zář do věčné noci
zaklela jsem.Kde pomoci?

Chci navždy usnout
na vodách Nestvořena
K měsíci odplout
rozplynout do ztracena

Zmizela cesta v mlhu
života ani obrysy
najít již nemohu
A v hlavě jen nápisy

Proudy mého srdce
Tebe Duchu volají
Jsi světlo i soudce
Oči nevidí,však znají

Čekám na déšť
až do štěrbin nekonečností
naplňíš lidské nitro moudrostí.
Autor Pramáti, 08.02.2010
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: hypertenze, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji .. je pravda že začíná smutně, to jak však skončí si člověk musí domyslet sám :)

09.02.2010 22:08:00 | Pramáti

Smutná, ale hezká

09.02.2010 13:23:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí