"MAX"

"MAX"

Anotace: na památku pejskovi Maxovi***(porazilo ho auto..

„MAX“
Odpustˇ mi Maxi,můj kamaráde psí,
Odpustˇ že jsem ti připravila osud zlý.
Zůstal jsi štěnětem a nepoznal svět,
Už nedospěješ do krásných psích let.
*
Zahrada prázdná na mě tedˇ hledí,
Nikdo tu nelítá,nikdo tu není.
Jen prázdný pelech tu po tobě zbyl,
Ještě je teplý,jak bys tu byl.
*
Už tě to nebolí,bolest je pryč,
My vezmem do rukou lopatu a rýč,
Kopem tu hrob s náhrobním kamenem,
Na Tebe Maxi si každý den vzpomenem…
Autor kokyno, 08.02.2010
Přečteno 285x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, BARBYE, terinečka, whiolet, ilona, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po zvířecím kamarádovi dlouho zůstává prázdné místo..

16.04.2010 15:00:00 | BARBYE

Ať je mu v psím nebíčku blaze...

08.02.2010 10:34:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí