Nenávist

Nenávist

Anotace: ....

Nesnášim tě tak strašně moc, nesnáším tě jako den co nemá rád noc. Nesnášim tvá slova ponižujcí, nesnášim tvůj výraz povyšujcí. Bolí mě ta bolest co mi každý den působíš, bolí mě ten život, život mučící. Nesnášim tvůj úsměv tvůj hlas, rači si i hnet zlomim vaz. Nenávidim tvůj pocit dokonalosti, nesnášim ten výkřik minulosti. Tví každodení výčitky dohánějí k šílenství, ty však pořád, divíš se mé bolesti...Ty si mi tak ublížil, ty si mě tak ponížil..Já šanci ti pořád dávala a na mém krásnem žiwotě pořád jen strádala..
Autor Kačeenka, 08.02.2010
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, M4TT3X
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí