Přiletěl jsi ptáčku

Přiletěl jsi ptáčku

Anotace: opeřený přítel...

Přiletěl jsi ptáčku
a sedl jsi na můj prst
měl jsi chmýříček plnou hrst
rozumím tvému zobáčku
tvým slovům
a ty sedíš
a dál mluvíš
o lásce a citu
o záři a svitu
měsíce a hvězd
o ruchu měst
o prašnosti cest
vyprávíš a štěbetáš
zobáčkem
a peříčky třeseš
ve větru
jako v azurovém
svetru
je mi s tebou ptáčku
hezky!
A v dáli svítí hvězd
odlesky....
Autor L. Šebestián Borský, 08.02.2010
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Pevya, ilona, PANGÁSIUS, Kapka, Frosty28, Mraveneček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná jemná báseň, taková křehká.. Líbí se mi moc.

02.04.2010 09:07:00 | Pevya

pěkný ptáček:)

09.02.2010 18:17:00 | PANGÁSIUS

Krásné. Hezky se u toho zapomíná na problémy. Díky

08.02.2010 16:10:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí