čtyři políčka..

čtyři políčka..

Anotace: 08022010

..
..

přes den psát nejde
musím čekat noc,
psát o slunci

..
..

lhal jsem však já
přes den jsem to napsal
vidím slunce

..
..

kvítí zvadlo,
louce plné pilu,
atomových bomb

..
..

žabinec
slunci šeptá
žabí kvákot zapadá

..
..
Autor humus, 08.02.2010
Přečteno 268x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kvítí zvadlo,
louce plné pilu,
atomových bomb

08.02.2010 17:16:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí