Nespatřena

Nespatřena

Anotace: ..nikdy v životě

Nespatřena ve vlasech skryta,
jiskřička, malá osamělá jiskřička,
v hlubinách černých havraních vlasů,
před světem, před sluncem svého předka.

Nespatřena v kotech těla,
jiskřička, malá osamocená jiskřička,
po cestách v těle k srdci,
jen si plyne, jen v červeň oděna.

Nespatřena, nikdy v jiném životě,
ani na oblacích při zvuku bouří,
bez andělských křídel šum,
nespatřena, nikdy v žádném životě.
Autor Láďa, 08.02.2010
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Agniezka, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a přece nespatřeny bývají ty nejúchvatnější věci... :)

08.02.2010 20:56:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí