Nepriateľ

Nepriateľ

Anotace: ...

Neďaleko mňa zahrmelo
Bolo to ako keby nebo padalo
Ale mne to bolo jedno, mam svoj ciel
Cítim ho, skrýva sa v diaľke hmiel

Už je len kúsok od môjho tela
Načiahnem ruku, je neďaleko, blízko
Mam ho na dosah , dotknem sa ho koncom prsta
Zahrmelo, stratilo sa mi ,zase mi ho nebo vzalo

Spustil sa dážď, ale ja ho nevnímam
Blesky osvetľujú končeky prstov
Pozerám na ne, snažím sa spomenúť
Ale nespomeniem si , zabudol som

Spoza mrakov vyliezli lúče slnka
Zasiahli ma do chrbta ako meč protivníka
Snažím sa utiecť svojmu tieňu
Je to môj nepriateľ , ale nemám strachu.


Hľadám úkryt, len bežím, neviem kam
Zbadal som ho , je skryty v tráve
Cely život som utekal, v horúčave i v mraze
Našiel som ho , zostanem tam

Budem čakať kým si ma nájde
Keď príde môj čas , zaútočím
Ale nedokážem zabiť ,to nejde
Brániť sa budem, áno to spravím
Autor mMichalj, 08.02.2010
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí