oh jak nechci milovat
tu nedostupnou věž
nedosažitelnou
v oblacích se ztrácí
oh jaká je to výška

oh jsi bůh
jsi bůh
neznáš mě, neznám tě
jsi ty, nikdo nad tebou
nikdo, nikdo
ty jsi ta věž a já stojím pod tebou
oh jak zbožně vzhlížím

jste tak úžasní
jste tak božští
já vzhlížím k vám a vy mě kopete do spánků
nemám právo, nemám to zasrané právo
oh to právo vzhlížet
jste tak úžasní

obdivuji vás
oh jak vás obdivuji
ty emoce, ovládají mne, nechávám se ovládat
emocemi
oh je to božské
miluji
Autor child.of.saviour, 08.02.2010
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí