českej stát

českej stát

Anotace: :-D

ten českej náš stát
je pěkně v prdeli
musí mě furt srát
aby ste veděli

nechodím k volbám
který sou k ničemu
žádnej hlas nedám
nevolím ničemu

do urny hodím
svůj lístek z hospody
kam denně chodím
nevolím podvody

zkurvená vláda
vykrádá občany
prachy si dává
není jim obrany

a proč sou tady
ty strany fašistů
maj jenom vady
další dny bez zítřků
Autor ostuda lidstva, 08.02.2010
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: Pythonissa__, 6thSun, harmony, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí