Kolébka neřesti

Kolébka neřesti

Anotace: jojo.....tak to holt je :D

Narodil jsem se
v kolébce neřesti
Mé pravé jméno
je neštěstí

Zrodil jsem se
polibkem upířím
a věřte, že velmi
rád vám ublížím

Zrodil jsem se
v černém lese -
vprostřed pentagramu
na upířím plese

Můj jekot vzpomínek
v mlze se ztrácí
Má duše ve stínu
k světlu se neobrací

Prozřel jsem ze lži -
z krásy iluze
Jsem temným stínem -
skvrnou na duze

Jsem zrozen peklem
Jsem postavou bez jména
Ztělesněním zla -
jsem zjevením démona
Chašmodaje

Můj obraz je
v rozporu s Bohem…
Tak zavřete oči
a řekněte: „Sbohem!“
...přicházím…
Autor Chašmodský, 09.02.2010
Přečteno 231x
Tipy 6
Poslední tipující: PANGÁSIUS, ilona, CULIKATÁ, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skoro hororové:) každopádně tip

09.02.2010 23:51:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí