Podivný sen

Podivný sen

Anotace: se mi zdál

vzpoura tvé mysli
ta nikdy neutichající bouře...

tiché oko hurikánu
laská macešskou dlaní
klame a konejší...

najednou letím nebem
v andělském kočáře
jenž táhnou černí oři
ti vzpínají se
a kolem oka krouží...
i kočí převtělil se!

v divoké jízdě
ten podivný vůz převrátil se
padám časoprostorem

a poslední co se mihne mým snem
je mávající podkoní.
Autor aniger, 09.02.2010
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí