Myši

Myši

Hlodají
do beztvaré hmoty
s chutí po heřmánku

Hlodají
už ustávají tlukoty
s chutí slízávají smetánku

Smetánku barvy rudé..

Hle
má duše je jako ementál
díry neucpu svým žalem,
i když jej mám přebytek
Autor Satha, 09.02.2010
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Fighting Dreamer, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí