Jedna po dlouhé době ...

Jedna po dlouhé době ...

Anotace: takový jinotaj ...

Jeden je malý,
druhý je na dně,
třetí se válí,
čtvrtý jde klidně.

Pátý jen postává,
šestý se směje,
sedmý teď předává
své bídné sémě.

Osmý jen kouká,
devátý zahálí,
desátý si brouká
do ouška halalí.

Všichni pak společně,
šlapou si na paty,
nejlíp se možná má,
pouze tak dvanáctý.
Autor Troubelín, 09.02.2010
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Květka Š., Žqáry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidím to tak ... čtvrtý jde klidně, přivolá máj, až postojí pátý, to bude ráj!

09.02.2010 16:27:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí