Nikdy = jednou

Nikdy = jednou

Anotace: "K"

Divil ses, proč nevěřím,
proč pochyby vkládám.
už nikdy, nesvěřím,
s čím usínám a vstávám.

Slova jsou převlíklá,
nikdy za slovo jednou.
Pak .. škodolibě uvítá,
TO, co jistou bylo chybou.

Mlčím, tak jak jsem slíbila,
neříkám, že to nebolí.
Však .. slova jsou míjivá,
jednou se jistě zahojí.

Ale jizva zůstane.
Autor Analisieren, 09.02.2010
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, enigman, Lady Celebrian, CULIKATÁ, Kapka, harmony, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lepší jednou než nikdy...

10.02.2010 08:27:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí