Dům má mě rád

Dům má mě rád

Anotace: další písnička, jupíí:)

1.
Dům má mě rád,
má rychlý spád,
žlutá barva v očích zní,
né smutná, ale nevšední.


R:
Sem doma sem doma sem doma sem doma sem doma sem doma, komora komoda komora komoda komora komoda.

2.
Dům má mě rád, i když je z karet.
Je můj kamarád, jmenuje se Marek.
Panáček lásku dá, i když je z hadrů,
je to věc fajnová, záležitost pandů.

3.
Kocour mě má rád,
Je můj černý kamarád,
mňouká jako kormorán,
na stromě je šelma velký pán.

R2:
Kočičky a koucouři
nikdy doma nekouří
a paníčka nesouží,
jsou vděční za
misky plné.

Myšky leží v talíři,
jedí sýry ve spíži,
pes jim štěká do kroku,
páníček je v amoku.

R1:
Sem doma.....

4.
Bůh mě má rád, z nebe dívá,
je to můj kamarád,
písničku mí zpívá,
křídly střechu zakrývá,
ten dům, který má mě tak rád.

R1:

5.
Housenky sedí v květinách,
je jim tam dobře,
do domova překročily práh
a svítí modře.
Zábava teprv začíná,
v tu pravou chvíli.
Když housenky žerou
kazeťák,
vymklo se to z rukou.

R1:
R2:


+
Dům má mě rád.......
Bůh má mě rád......
Kocour má mě rád....
Dům má mě rád.....

ná ná ná ná

...do ztracena
Autor jerabina, 09.02.2010
Přečteno 459x
Tipy 7
Poslední tipující: devcatko z jetele, Bíša, zelená víla, enigman, ilona, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když dům,já také tě mám ráda...

18.02.2010 15:10:00 | devcatko z jetele

domovnická...

10.02.2010 08:29:00 | enigman

Tak mňam a velký obdiv za tak sladkou náladičku:)

10.02.2010 00:00:00 | ilona

To je hezké, veselá písnička!

09.02.2010 15:58:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí