Atentátník

Atentátník

Anotace: slepý soudce co neslyší, Irák

Milostný akt plný bolesti.
Před tím bílí prášek radosti.

Slepý soudce co neslyší.

Kolem de strážník,
ale já nemám strach.
Ne teď už ne.
A ticho kolem mne.
Světlo je tak oslňující.
Není nic vidět.

Slyším křik někde za rohem.
Pluk vojáků.
Koukají na sever.
Mají plné vlasy písku.
A něco jim chybí,
něco co každý má jen oni ne.
Maj za sebou dlouhou cestu.

A už letí.
Stará B52jka.
Královská.

A zase ten křik.
A ticho v očekávání.
Na oceánu je každá loď sama.
I tahle maličká.
Bojuje s bouří.
Bez posádky bez naděje
jako titanic co spí tam dole.
Koukám tam a vidím špinavou cestu.
Za úsvitu.
Úsvit všechno vyčistí.
Ty vojáky i B52jku.
Všechno.
Re start
Autor Myff, 08.12.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se moc líbí...

08.12.2005 20:34:00 | Elenril

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí