Anděl strážný

Anděl strážný

Anotace: ...moje lepší já?

Nikdy mě neopustí,
někdy skoro slyším
jak šustí svými křídly
nad mou hlavou.
Jindy mám zas pocit,
jak kdyby kolem mých uší
letěla tichá modlitba.
Nikdy mi do ničeho nekecá,
ale já vím co si myslí.
Někdy mě chytne za ruku
a nenápadně vede dál.
Jindy mě nese na svých křehkých zádech
a já jsem čímdáltím šťastnější
že ho mám...
věřte tomu nebo ne
ale já vím
že tady někde je...
Autor jaňa, 09.02.2010
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša, 6thSun, CULIKATÁ, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě je a hlídá tvoje kroky;)

09.02.2010 19:31:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí