trip

trip

Anotace: neznám.... poznám?

Sbírka: HARD LIFE

zase jsem spasitel
matka tereza ve fráčku zkouřeného kominíka
nad hlavou svatozář z borůvčí
přibita na vlastní rakev

je zvláštní znát osud
vzpouzet se mu a křičet
KAŠLU NA SPASITELE
TO JÁ VÁS SPASÍM

-vnitřní systém však pozbývá smyslu
pokud je figurka ztracené v překladu-

potom poslouchám kázání Olafa
zlaté hvězdy orientu
VZBUĎTE SE
-osvěta generace-
manifestace konzumu
-jeho zlaté zuby se lesknou v měsíčním světle, krákoravě
vyje posvátný havran, symbolizující
jak hluboko jsme stačili klesnout-

...
....
...

nakonec propadám do agónie
je půl páté ráno, a moje suicidita
se stupňuje až k vrcholu, neboť již brzy
vysvitne Slunce

JE ČAS JÍT SPÁT
Autor Vodoměrka, 10.02.2010
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Limák, Dota Slunská, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

System has a failed..

14.02.2010 12:28:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí