Víš, že..

Víš, že..

Anotace: Jseděla jsem a Věděla...

Vím, že přijde den,
kdy budu stát,
jako opařen.
Vím, že každý sen,
není reálným tématem.
Vím, že to, co mám nad hlavou,
je mou oblouhou.
Vím, že má hlava,
na krku mi musí stát,
aby se nemohla vznášet a
k nebi mi vzlétávat.
Vím, že krása je relativní
a pomíjivnost její je šílená,
a proto
Vím, že je mi mnohdy vzádlená.
Vím také, že
Vím málo na to, abych Věděla,
avšak dobře
Vím, že svět je krása relativně šílená.
Autor Elishabet, 10.02.2010
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Frosty28, sestra-konec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní! ST!:-)

10.02.2010 11:04:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí