Good bye

Good bye

Anotace: nějak to muselo skončit

říkám si co bylo to bylo
a jenom hovno z toho zbylo
ale ted už je to stopro pryč
a já už hledám jenom klíč
od dveří abych je zamnknul
všechny poslední zbytky utnul
na všechno špatný zapomněl
a na to dobrý už si nevzpomněl
a ty si ve vzpomíkách brouzdej
já už ne mě jenom brzděj
dost věcí však myslel sem vážně
ale ted pro mě začínaj lázně
komfort luxus děvky a hulení
a proto se má huba ted tlemí
že všehno si byla ty
co naplňovalo moje sny
ale ted mi příjde že mám víc
můžu odjet bez ohlášení na měsíc
Autor ostuda lidstva, 10.02.2010
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, ilona, WhiteSkull, humus, ludmil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oprav si gramatické chyby.

10.02.2010 09:46:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí