Sen

Sen

Anotace: takový sen...

Na bílých klapkách klavíru
pomalu tančí mistra ruce
zatím co spát jde rudé slunce
vstává pár nočních upírů
aby se zrodil nový vůdce
než zmizí z knižních papírů

Honosným sálem hudba zní
a v oknech měsíc přikován
ve svitu mou tvář poznávám
začíná tanec pompézní
v němž dvoříme se upírkám
než z východu se rozední

Za okny sněží bílá záře
když v jejich očích spatřím sebe
něco mne uvnitř velmi zebe
a měsíc po mně stříbrem háže
snad abych na chvíli ztratil tebe
když přicházejí raní stráže.
Autor Frosty28, 10.02.2010
Přečteno 414x
Tipy 11
Poslední tipující: Javavia, ilona, zelená víla, E., Psavec, vodnař, Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

10.03.2010 20:29:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí