poklad

poklad

Anotace: jedna z mých prvních....jo to je už dávno:-)

Na pustém ostrově,uprostřed moře,
ležel prý poklad ve zlaté truhlici,
ukrytý hluboko v žulové hoře,
zajištěn mříží a obrovskou petlici.

Prý byl ten poklad veliký tak,
o jakém nezdá se v nejhezčích snech,
z té krásy nesmírné přecházel zrak,
těm co ho viděli tajil se dech.

Mnoho je lidí co poklad chtěli,
hodně je těch co o něm snili,
aniž by nějaké tušení měli,
co v truhle naleznou, až dorazí k cíli.
 
Nakonec stalo se co stát se mělo,
našel ho chlapec a co je k nevíře,
skříň byla prázdná a nic v ní nebylo,
jen nápis LÁSKA na bílém papíře.
 
Tak se svět poučil a přišel na to,
že toho zklamání nemusí litovat,
vždyť na co jsou peníze a na co zlato?
když největším pokladem je umět milovat.
Autor Romli, 10.02.2010
Přečteno 238x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl., danav, labuť, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) moc hezká, díky

10.02.2010 15:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí