RANDÁL

RANDÁL

Anotace: ***

Sbírka: Přidaloviny

Silná hudba
tanečníky položí
DJové tomu říkají
Hlasitej Randál
prej to teď letí
vymetaj tím diskotéky
Hárekrišna v tom
slyší Hlas Ďábla
na který tančí
kolem očistného ohně
a já v tom slyším
vulgarismy spojený
v jedno velký psycho,
co někdo okořenil rytmem
bubnů a cimbálů
***
nedá se to poslouchat
a šílení tanečníci,
které to nepoložilo
skandují: RAN-DÁL
RAN-DÁL RAN-DÁL
v transu burácení
tančí dál
***
a tak se hraje
a hraje a hraje
-jak jinak-
do zblbnutí
RANDÁL ŽIJE!
Autor Tomáš Přidal, 10.02.2010
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevím co dodat,jsem ráda,že mezi nima nejsou moje děti.

16.02.2010 07:42:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí