Kopie

Kopie

Anotace: Nepěkná vlastnost některých lidí - opičení.

To samé, i když v jiném kabátě,
další kopie. Zatraceně, proklatě!
Zmije na hrudi se hřeje,
přátelsky se přitom směje.
Očima zvědavě prohlíží, zlodějka jedovatá,
co příště zase přivlastní si, jiní si myslí, jak je svatá.
Ubohé stvoření bez vlastní hlavy,
tvoří si kopie, obchází mravy.
Však jednou dojde i na tebe, mrško jedna malá,
jednou tě shodí z hrudi, na které ses hřála.
Kopií můžeš mít, kolik budeš chtít,
ale pamatuj – kdo se směje naposled, ten se směje líp!!!
Autor Prinzeschen, 10.02.2010
Přečteno 225x
Tipy 6
Poslední tipující: pamp_elka, jaroslava anna, zelená víla, rezina, její alter ego, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne, to bych si nedovolila :D

10.02.2010 19:32:00 | Prinzeschen

Jojoj vyhrožuješ?

10.02.2010 19:24:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí