Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: není co říct

Kde jsi?

Kde jsi?
Proč úsvit odešel
A přišla tma?

…je snad toto konec našich dní?...
(Rozjímám)
…či snad jen mé naděje?...
(Táži se tmy a tma odpovídá jazykem, kterému nerozumím)

Kde jsi?
Proč necítím srdce tlouci?
Zhasl snad plamen?
(Kladu noci otázky)


…zabil jsem tě snad?…
…když řekl jsem ti ne?…

Kde jsi?

-Volám do vod pod mostem-
-Temných jako noční obloha-

Kde jsi?
-Stojím na kolejích-

Kde jsi?
Přijedeš příštím vlakem?

…nebo snad jsi pod něj skočila?...
(Třesu se)

Kde jsi?
A kdo vlastně vůbec jsi?
Autor Jesper, 10.02.2010
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí