Pro Terku

Pro Terku

Anotace: Pro mojí kamarádku ,aby věděla jak si jí vážím....

Už dlouho se známe,
sice se už tolik nevídáme.
Přesto věřim že rádi se máme.
Jsem tu pro tebe,
snesu ti modré z nebe.
A ty jsi tu zas pro me,
máme se vzájemě.
Jsi fajn holčina,
co dobře si počína.
Zachvilku velká sestra z tebe bude,
snaž se co to pujde.
Touto básní chci te podpořit,
a naše prátelství potvrdit.
Přeju ti pevný nervy,
to se ví.
At ti to pěkně vychází,
a láska at te stále provází.
Život at krásný máš,
hlavně nehraj marijáš.
Autor sindy, 10.02.2010
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí