Můzou mi byl osud

Můzou mi byl osud

Anotace: Můzou mi byl osud a já nepřestávám o něm snít ..

Můzou mi byl osud ..
Tak sakra už zapomenň na to špatné,
múzou mi byla láska,
mám zapomenout že mam zlomené srdce?
Můzou mi bylo přátelství
a já jej vyměnila za chtíč.
Můzou mi byl můj osud
Co o něm tak sním
Až se stane mi můzou smrt
Budu ta královna osvobozená od těla.
Můza-to je osud!
A já nepřestávám snít .. !
Autor Theresie, 10.02.2010
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí