ples

ples

Anotace: 10022010

Společnost, asi tak hodně-
co je hodně?
lidí mě děsí a nebaví
Jiná to je, když se zase něco
vyvrbí

Ples sem, ples tam,
táhni tam anebo sem,
představa této vše(ne)-
chutnosti mě dojímala
nervózní vizí

Sakum prásk, cestou tam
u závor v tom krámě,
kde v deset zavíraj, koupil
jsem placatku dobrýho rumu

Oficiality plesu a
úsměvů, tvářiček a trapností
se kříží s větrem ve vlasech
když jsem tam tak poletoval
a pozoroval

Jo! Však lítal jsem
po schodech i ze schodů,
nalitej jak dělo co zrovna
letí do tý nekonečný křivky

Jediné co mě tam drželo
byl dostatek chlastu, kuřiva
a pro mý oči pastvina

Spousta nádhernejch minisukní,
takovejch těch kde zadečky
pomrkávaj vstříc dobrodružství,
byla tam holka, jejíž výstřih
byl vskutku k podívání

Já jen lítal a všechno pozoroval
Jak holubi, co serou u pošty na
dopravní tepnu svý
zničující hovna.

A když jsme odtáhli dál,
povedlo se mi v další
nálevně- spát a snít
ve stoje a na nohou.

Odešel jsem domů,
byla zima,
a já hnedle vytuh.
Autor humus, 11.02.2010
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí