podstata

podstata

Anotace: abcd

Našel sem podstatu svého žití
budu avangardou všeho bytí
pohrdám etikou týhle doby
vysmívat se všem je moje hobby
nechápu pravidla tohohle státu
a mistra Nietsheho mám za tátu
už nechci řešit ty zbytečnosti
chci si život užívat do sytosti
proto ted odcházím připraven žít
a lepší život než všihcni mít
Autor ostuda lidstva, 11.02.2010
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, CULIKATÁ, Mraveneček, humus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes dávám tip a přeji lepší časy.Povedla se.

11.02.2010 08:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí