ideály

ideály

Anotace: něco tam a něco zpátyk a kecy a kecy a kecy a spoustlů keců

svět je plnej ideálů
co lidi tady maj
zavíraj nás do kanálů
kolem je jinotaj

Už otevři svoje oči
jen se koukni o dost líp
vždyt vosu máš na obočí
ted ucítíš její vpich

životem je těžká cesta
škobrtání pořád jen
nedožiješ ani do sta
protože to není sen
¨
probuď už se z toho snění
postav se už na nohy
žádnej vůdce tady není
ty si pánem oblohy

nebud jenom jako ovce
co tu tupě poslouchá
probud v sobě trochu skepse
loutka špatně dopadá
Autor ostuda lidstva, 11.02.2010
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Dev_LATea_princess, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to bývá... ST

11.02.2010 15:54:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí