Zuřivost ega

Zuřivost ega

Anotace: :)

Zlost to je hozená rukavice
chce s tebou navždy bojovat
chce abys rozohnil líce
než s tebou začne lomcovat.

Ego je stále dominantní
všechno si bere za své
chce abys byl razantní
máš z toho na čele akné.

Prchlivost cloumá tvým tělem
řinčení skel, padají střepy
dobrotu porážíš chvatem
nevím proč točí tě klepy.

Srdce ti pumpuje asi ti praskne
žíli se dmou jako hadice
najednou někdo v mozku ti zhasne
to přišla chlapče mrtvice.
Autor Ďábel sám, 11.02.2010
Přečteno 219x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Bíša, hypertenze, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děda zemřel na mrtvici.

21.12.2023 15:00:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí