přání

přání

Anotace: ...

Chtěla bych umět nenávidět, abych mohla být imunní proti blbosti. Chtěla bych umět nenávidět, abych tě pořád nemilovala a jiným lidem znovu nevěřila. Chtěla bych mít srdce černé, abych dokázala vzdorovat tvé mysli temné. Jenže já nemám, nemám srdce černé. Mám jen myšlenky temné. Neumím nenávidět, neumím se zlobit i když jsi mi ublížil tolik. Já ti věřila tak strašně moc, až můj pláč přeřval černou noc..
Já jsem chtěla v důvěru tvou věřit..já věřila, že ty mě už nezklameš, a však práásk!!
Oči se mi zalily slzama, jak jdeš svýma cestama.
Autor Kačeenka, 11.02.2010
Přečteno 266x
Tipy 8
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Isquieasuus, Bíša, Pythonissa__, Mraveneček, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí