Nejsi moje

Nejsi moje

Anotace: Ona to tehdy asi ani nevěděla :-(((

Nejsi moje tělem ani duší,
ani černá na bílém.
Tví hormóni jsou ke mně hluší,
cítím se být erotickým debilem.

Nejsi moje tělem ani duší,
snad ta fakta někdy pominou.
Vím, co se v životě sluší.
Odcházím zatím za jinou.
Autor Vjeršotepec, 11.02.2010
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: harmony, Mraveneček, humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí