vězeňská óda na justici

vězeňská óda na justici

Anotace: tak trochu trhlá

Vyplula flotila žíznivých pirátů,
napjala svým lodím plachty.
S vidinou démantů, zlata a dukátů,
rabují privátní jachty.

Nikdo se neskryje před tlupou zlosynů.
Vše mají pod palcem, všude jsou doma.
I muže zákona zbavili kostýmů.
Ať žije justice nevidomá.

Kdo by se nepobál špičatých rapírů,
šavlí a pirátské róby?
Děravých zákonů ušitých na míru
korzárům nynější doby.
Autor Romli, 11.02.2010
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, harmony, CULIKATÁ, labuť, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

11.02.2010 15:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí