čundr

čundr

Anotace: zase jedna starší

Už dlouhou dobu je mým snem,
být se svou dívkou pod stanem.
To bylo vždy mé přání.
A až by oheň dohořel,
hřát se jen teplem naších těl
a přitisknout se na ní

Mít její ruce pod hlavou,
vojenskou deku děravou,
svítit si světlem měsíce.
Jíst ostrý guláš z kotlíku,
k němu pár suchých rohlíků,
popíjet víno z krabice.

já kašlal by jsem na šaty
a spal bych celý nahatý,
tváříc se děsně nevinně.
I ona celá, celičká,
voňavá jako růžička,
vedle mne v rouše Evině

Už dlouhou dobu je mým snem,
být se svou dívkou pod stanem,
a přitisknout se na ní.
A až by oheň dohořel,
hřát se jen teplem naších těl.
To bylo vždy mé přání.
Autor Romli, 11.02.2010
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takový sen je dobré uskutečnit, ale počkej, až poleví mrazy :o)

11.02.2010 18:54:00 | labuť

Jo,to musíš počkat do léta,až
slunce bude hřát,a Ty jako poeta
na kytaru jí budeš hrát:-).Tak-hodně štěstí:-).

11.02.2010 18:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí