deprese...

deprese...

Anotace: ************

Ač vlastně mladá jsem já
Připadám si jak stoletý stařec.
Život mne nebaví a je to jeden
Velký mazec.
Bývají chvíle kdy všechno vzdávám,
Hodně jsem prohrála a sama sobě to
Za vinu dávám.
Ta paní co říká si deprese, mne asi
Zkouší a čeká co má duše unese.
Pak zas mám chvíle kdy se opět vzchopím
A hrozím se toho co to vlastně tropím.
Pro pevné obětí a polibků dar
Je pryč to prokletí, můj těžký zmar.
Až příště přijde ta co říka si deprese
A mou dobrou mysl ona nesnese,
Já bojovat budu a musím se snažit,
Svůj život přece si nenechám zmařit…
Autor kokyno, 11.02.2010
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, ilona, labuť, Psavec, Květka Š., 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý je strůjcem svého štěstí, život si řídíme sami, za činy opovídá také každý sám... deprese postihne občas každého, někdy je těžké najít na ňu lék... jen ne zlobu prosím, to není správný lék... ale přímo zabiják.

12.02.2010 10:27:00 | NikitaNikaT.

Deprese nic dobrého nenese.

11.02.2010 23:30:00 | Psavec

všichni bojujeme

11.02.2010 19:32:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí