Pampeliška

Pampeliška

Anotace: ................

Na zastávce ve žluté bundě
ve vlasech
lesknout se ti
stříbrné hvězdičky

jsi pampeliška
která kvete na zastávce
každý den
jinak voníš

jsi královnou tohoto okamžiku
který trvá
hodiny tikají
lidé kolem nás se mění
křičíme ve sněhových vločkách
před ostatními mlčíme
hrajeme svou roli
v našem osobním příběhu

ty jsi ta
kterou jsem ještě neoslovil

pampeliška…
Autor Vlk v rouše, 11.02.2010
Přečteno 302x
Tipy 31
Poslední tipující: enigman, LeeF, Bíša, Laivindia, ilona, Denael, Sýkorka07, dream in emptiness, WhiteSkull, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná nastal čas k oslovení ...

11.02.2010 22:13:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí