boží Nic

boží Nic

Anotace: 11022010

vyletěl jsem do nebíčka,
zakřičel tam na pánbíčka
-haló?

ozvalo se
bohapusté, prázdné,
mělce hluboké,
oslňující a temné,
svlečené a okázalé,
a tolikero jasné,
smyslné nic

vím a sdílím
šedivou a smutnou,
jedinou zbývající,
a hluboce mělkou,
tolikero nesmyslnou,
a přitom krásnou,
samotu svou

.
.

myslím, že Bůh je pro lidi, co nedokážou vydržet sami se sebou
Autor humus, 11.02.2010
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlčák z hor, WhiteSkull, jaroslava anna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavně druhá sloka perfekt

12.02.2010 15:31:00 | Vlčák z hor

Dobrý nápad

12.02.2010 00:10:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí