Hm?

Hm?

Anotace: (11.2.2010) ztracena v sobě samé... :-D

azbestové srdce
bych mít musela
kdybych
po každém odmítnutí
neměla být nešťastná

v posteli na mě
čekají jen plyšáci
na okně kaktusy
za oknem sníh
na nádraží?
nikdy nikdo :-(

nádraží Florenc
bývá tak prázdné
bez přestání vyhlížím
jestli přijdeš
jestli dostanu pusu
na rozloučenou

nikdy jsi nepřišel
jak bys taky mohl?
od silvestra
jsme se neviděli
nic k sobě necítíme?

závidím ostatním lásku?
spíš jim ji tak strašně přeji
že se nedokážu soustředit
na sebe a své vztahy

zároveň mi vyhovuje
chvilka "sólo" života
co s tím?
hm? :-D :-D :-D :-D :-D
Autor B.a.r.b.a.r, 11.02.2010
Přečteno 261x
Tipy 12
Poslední tipující: TetaKazi, HarryHH, Marteline, Bíša, Pythonissa__, WhiteSkull, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jo, .. a dílko
smrdí realitou ...
/ a o tom básně musí být, mají-li za něco stát .. /

Dobrý ..*- HH

21.02.2010 23:27:00 | HarryHH

... čekání na políček .. ..?
čekání na polibek .. ?

Co příjde dřív ... ?

***- ... hlavně ale ... se z toho neposrat ...
a nepřestávat čekat, ... a očekávat ...

*** *** *** *** obojí určitě přijde
- a o tom život je ..

21.02.2010 23:24:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí