já ty on ona

já ty on ona

Anotace: když se někdo háda uvnitř mé hlavy

která právě vyhrává
asi ta co píše
jo že žádná nevede
to je pěkný klišé
vždycky je tu převaha
první druhe třetí
čtvrta ta si připadá
jako náký smetí
ale třeba vyhraje
onu bitvu o mě
jednu radu pro ní mám
nechovat se skromně
ted to místo poslední
bude asi jisté
ale jak to dopandne
jak to bude příště
nikdo neví nepoví
ač budoucnost blízskou
když mi poví uvěřím
jak hodinkám s tryskou
ale co ty ostatní
co převahu mají
ty by meli věděti
jakou šanci dají
ať sobě či ostatním
výsledek je stejný
zapni vypni svou hlavu
auž kurva lehni
zavři oči proplouvej
tuhle cestu za světlem
ale přestan přemejšlet
co se svojím životem
Autor ostuda lidstva, 12.02.2010
Přečteno 233x
Tipy 10
Poslední tipující: Sapphire, Koza, ilona, Pythonissa__, Dev_LATea_princess, CULIKATÁ, jaroslava anna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí