...Nech se unést snem...

...Nech se unést snem...

Anotace: ..zas taková má jedna rychlovka..

Sbírka: Tajuplno světa vnějšího ;)

Je večír, čas jít spát
a nechat se oddávat
krásným snám.
Nechat se odnést do krajů fantazie,
do krajů, kde to jen žije.
Nechat se pohltit zvláštním stylem,
nebo naplnit nádherným citem,
nech se unášet snem.
Autor MjUzIKberus, 12.02.2010
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: Strixa, Zorenka Ježková, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí