Ohnivá pláň

Ohnivá pláň

Anotace: ...

Sedím, hledím vstříc ohnivé pláni
která plane, na lidské dlani
Čarami života láva se valí -
rozpálený vzduch do očí pálí
Sedím a nehty drásám si kůži -
v mlze halí se dáma, jež nese mi růži
Ta růže čená je jak popel kolem
Jsem otrokoem v satanově dole
A prsty té pláně, ohně - tyčí se nad mraky -
nad mraky síry, co dýchat budu již na věky...
Autor Chašmodský, 12.02.2010
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Fighting Dreamer, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí