Tobě

Tobě

Anotace: lásku stvořil bůh, aby nás pořád nutila tápat

Podle počtu slz už jsme si kvit
vyrovnaný účet dobré přátele dělá
a jestli nám bylo včera o trochu líp
dnes stíraj se rozdíly dnů
v jedno slité pásmo komplikovaného vztahu
kde Ty jsi ten hodný, já jsem ta silná
přetoč pásek na začátek, dáme si to znovu?
Autor Angua, 12.02.2010
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí